Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Više o nama › Više o nama

Više o nama


Naša agencija ima malo drugačiji pristup kad je u pitanju kontakt. Pozovite nas, ispričajte Vaš problem, imate našu punu saradnju i pomoć kada je u pitanju upoznavanje sa osobama suprotnog pola.

Imamo na hiljade članica. Ako želite da ostvarite kontakt sa njima pozovite nas na telefon: 064 034 321 5 (tel. broj za pozive iz inostranstva: +381640343215 ) kako bi smo Vam pružili dodatne informacije i ostvarili dogovor za susret sa tom osobom...

Varijanta članstva iznosi za domaće brakove 3000 din. I to možete realizovati uplatom na agencijski žiro račun koji dobijate prilikom telefonskog poziva. Što se tiče inostranih brakova, članstvo je 30 EU.

Članstvo je validno sve do realizacije braka bez naknadnog plaćanja.

Agencija Samanta Vam pruža kontakt, vezu, brak. Agencija poseduje članice iz Evrope, Istočne i Zapadne. Primamo članice iz cele Evrope. Članstvo za osobe lepšeg pola je besplatno iz bilo kog da su mesta u Evropi. One se mogu učlaniti davanjem svojih podataka na e-mail agencije: agencijasamantabgd@gmail.com

Za muškarce važi ovo isto s tom razlikom što oni plaćaju članstvo od 3000 dinara. Navedeni iznos mogu platiti na žiro račun agencije (detalji putem telefonskog poziva ili na e-mail=. Za sve dodatne informacije pozovite: 064/034-321-5

Za članove iz inostranstva uplata članarine je 30 eura (detalje o načinu uplate možete dobiti na e-mail ili putem telefona).

 

===========================================================

 

Samanta agency offers you contact, relationship, marriage. The agency owns female members from Eastern and Western Europe. Membership in the agency is 30 euros. We accept female members from all Europe.

Membership is free of charge for women wherever they call from in Europe. Women can get membership by giving their personal information on agencyпїЅs personal e-mail,  agencijasamantabgd@gmail.com  and such as:

For men all of the above is the same, only they have to pay membership fee of 30 euros.

For all additional information please call: 381640343215